Slumpgenerator Feedback

Slumpa namn

Med denna slumpgenerator för namn kan du slumpa namn och dra lott från en lista. Fungerar utmärkt för att bestämma turordning eller för att lotta vinnare.

*
  Lägg till namn att slumpa genom att trycka på ”Lägg till” eller trycka ”Enter” på ditt tangentbord.

  Slumpgenerator för namn

  Denna slumpgenerator passar perfekt för dig som behöver slumpa ett namn från en lista eller lotta namn för att bestämma ordning.

  Det kan vara på exempelvis standup (morgonmöte) för att slumpa turordning, vid lotteri för att dra namn eller i ett klassrum för att slumpmässigt bestämma vem som ska svara på en fråga.

  Listan behöver givetvis inte innehålla namn utan du kan slumpa vad du vill — din kreativitet sätter gränserna!

  Dra lott

  Att dra lott fungerar på liknande sätt som att slumpa namn. Men istället för att fylla i dina deltagares namn fyller du i siffror, bokstäver eller vad som nu anses vara en "lott".

  Upplever du att det är svårare att dra lott än att slumpa namn? Kom gärna med feedback genom att trycka på knappen "Feedback" och fylla i formuläret.

  Slumpa fram namn

  Ange namnen på deltagarna och tryck på "Slumpa namn" för att välja ett av namnen på slump. När alla namn är dragna bekräftar en härlig dusch av konfetti detta och du får möjlighet att börja om.

  Vanligtvis visualiseras denna typen av slumpning som ett lyckohjul — eller "slumpa namn hjul" som det kan kallas. För tillfället finns inte utvecklingsresurser för ett namn hjul men det finns garanterat på vår todo-listan. Håll ut!

  Slumpgenerator.nu är en webbplats med flera slumpgeneratorer och just denna fungerar som en online app som du kan lotta namn med.

  Spin the wheel

  Denna slumparen påminner mycket om Spin the wheel och Wheel of names på det sättet att man snurrar fram ett namn. Här är det dock inget hjul rent visuellt men principen är den samma.

  Här är några sökord på engelska som man kan tänkas använda för att hitta hit:

  • spin the wheel
  • wheel of names
  • wheel decide
  • spinning wheel
  Slumpa namn med Slumpgenerator.nu
  Slumpa namn med Slumpgenerator.nu

  Publicerad av .