Slumpgenerator

Slumpa namn

Med denna slumpgenerator för namn kan du slumpa namn från en lista — precis som att dra lott och fungerar utmärkt för att bestämma turordning.

*
  Lägg till namn att slumpa genom att trycka på ”Lägg till” eller trycka ”Enter” på ditt tangentbord.

  Slumpgenerator för namn

  Denna slumpgenerator passar perfekt för dig som behöver slumpa ett namn från en lista eller lotta namn för att bestämma ordning.

  Det kan vara på exempelvis standup (morgonmöte) för att slumpa turordning, vid lotteri för att dra namn eller i ett klassrum för att slumpmässigt bestämma vem som ska svara på en fråga.

  Listan behöver givetvis inte innehålla namn utan du kan slumpa vad du vill — din kreativitet sätter gränserna!

  Slumpa fram namn

  Ange namnen på deltagarna och tryck på "Slumpa namn" för att välja ett av namnen på slump. När alla namn är dragna bekräftar en härlig dusch av konfetti detta och du får möjlighet att börja om.

  Vanligtvis visualiseras denna typen av slumpning som ett lyckohjul — eller "slumpa namn hjul" som det kan kallas. För tillfället finns inte utvecklingsresurser för ett namn hjul men det finns garanterat på vår todo-listan. Håll ut!

  Slumpgenerator.nu är en webbplats med flera slumpgeneratorer och just denna fungerar som en online app som du kan lotta namn med.

  Slumpa namn med Slumpgenerator.nu
  Slumpa namn med Slumpgenerator.nu

  Publicerad av .